tisdag 27 juli 2010

Skansen


Stockholm visade sig idag från sin allra vackraste sida, soligt men inte för varmt. Det kryllade av turister i allmänhet och särskilt på Skansen dit kosan styrdes idag. Klev av tunnelbanan vid Kungsträdgården och vandrade bort mot Djurgården längs strandvägskajen. Sommar och tisdag på Skansen betyder allsång med Anders Lundin. Vi tittade lite på repetitionerna under eftermiddagen och sen på genrepet kl 17. Mando Diao verkade alla småtjejer ha väntat på. Jag tyckte att de var helt OK faktiskt. Lill Lindfors kör på rutin. Jonas Gardell var brilliant som vanligt och Christer Sjögren och Thorsten Flinck visade sig vara en oväntat bra kombination.
Några spaningar från dagen:
- Småflickor har söta sommarklänningar medan dito pojkar går omkring i färdigskynklade shorts och för stora kepsar. Vad hände med sjömanskostymen?
- Om man utfodrar sina barn med extra stor läsk + pannkakor med sylt och grädde + stor kanelbulle kommer de då att springa runt som duracell-kaniner resten av dagen?
- De flesta jag känner är överens om att foppa-tofflor inte är världens vackraste fotbeklädnad, men vad tycker ni om kassler-sandaler då? Om inte annat så borde dom ju ge en intressant solbränna :-)

Sollidenscenen under eftermiddagens reptetitioner

Trötta älgar

Inga kommentarer: